Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Kuolema käy jatkoilla" by Outi Pakkanen " eBook PDF Kindle ePub Free

Kuolema käy jatkoilla

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Kuolema käy jatkoilla
  • Author : Outi Pakkanen
  • Release Date : January 18, 2010
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 866 KB

Description

Heitä on kaikkiaan seitsemän vauhdikkailla jatkoilla menestyskirjailija Laura Halosen edustuskodissa. Mutta aamun tullessa murhaaja on iskenyt ja yksi elämä on päättynyt.


Säkenöivä Laura Halonen onnistuu kaikessa, mihin tarttuu. Ja nyt häntä näyttää myös kirjailijana odottavan loistava tulevaisuus. Lauralla on siis syytä juhlia näyttävästi ravintola Rivolissa niin Vimmainen valta -esikoisteoksensa menestystä ja uusia suunnitelmiaan kuin 40-vuotispäiviään.


Jessus mikä nainen, rehevä, värikäs ja säkenöivä, huokailee kirjailijan syvähaastattelun tekijä Tero Tuomela, eikä ole ainoa. Kustantajan markkinointijohtajan Ilkka Halmeen ja kirjailijan välit näyttävät normaalia asiakassuhdetta lämpimämmiltä. Divarinpitäjä Karri Mäntynen taas lahjoittaa kirjailijalle kalleimman harvinaisuutensa. 


Kaikkea hallitsee, valvoo ja sensuroi kirjailijan manageri Moona Lahti. Valokuvaajana paikalla häärii Anna Laine, menestyskirjan kannentekijä. Jatkoilla seurueen mielialat vaihtelevat riehakkuudesta turhautumiseen. Koko baletti tanssii Laura Halosen – tai Moona Lahden – mukaan.


Mutta aamu paljastaa kaamean totuuden: yksi seurueesta on kuollut, murhattu. Rikoskomisario Matti Martikka toteaa seurueen keskinäisiä suhteita setviessään, että monella on ollut motiivi hakea hyvitystä – pinnan alta paljastuu vihaa, katkeruutta ja nöyryytyksiä.


Free Download "Kuolema käy jatkoilla" PDF ePub Kindle