Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Kuudestilaukeava" by Janet Evanovich & Hanna Tarkka # Book PDF Kindle ePub Free

Kuudestilaukeava

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Kuudestilaukeava
  • Author : Janet Evanovich & Hanna Tarkka
  • Release Date : January 19, 2014
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 854 KB

Description

Nokkelaa huumoria, tiukkoja tilanteita - ja maailman surkein palkkionmetsÀstÀjÀ Stephanie Plum saa tehtÀvÀkseen löytÀÀ miehen, joka paljastuu kiusallisen tutuksi.
Lunnaskarkureita metsÀstÀvÀ Stephanie Plum valitsi edellisessÀ teoksessa vanhan sydÀnkÀpysensÀ, poliisi Joe Morellin ja uuden työkumppaninsa Rangerin vÀlillÀ. Uudessa seikkailussa saamme tietÀÀ, kummalle sankarittaremme sydÀn sykkii kiivaammin. Kauan ei Stephanien rauha kestÀ: Kuudestilaukeavassa hÀnen tehtÀvÀnsÀ on löytÀÀ erikoisjoukkojen entinen agentti, niin ikÀÀn palkkionmetsÀstÀjÀnÀ toimiva Carlos Manoso - alias Ranger. Kaiken lisÀksi Mamma Mazur, aivan omassa logiikkaavaruudessaan elÀvÀ Stephanien isoÀiti, pÀÀttÀÀ muuttaa lapsenlapsensa luo.
Amerikkalainen Janet Evanovich (s. 1943 New JerseyssÀ) aloitti uransa rakkaustarinoiden kirjoittajana, mutta siirtyi sitten lukijoiden iloksi jÀnnityskirjailijaksi. Nyt hÀn on saanut nokkelista, vauhdikkaista Stephanie Plum -kirjoistaan lukuisia palkintoja, ja jokainen romaani nousee vuorollaan USA:n myyntilistojen kÀrkeen.
Huumorin ja romantiikan maustamat tarinat on taustoitettu huolellisesti: Evanovich opetteli ampumaan ja kiroilemaan ja joi olutta poliisiporukoissa. New Hamsphiressa asuva kirjailija kuvailee itseÀÀn työhulluksi, jolla ei ole shoppailua ja sarjakuvien lukemista kummempia harrastuksia. MyöhemmÀssÀ elÀmÀssÀÀn hÀn on pÀÀttÀnyt tulla Mamma Mazurin eli Stephanien isoÀidin kaltaiseksi.


Free PDF Download "Kuudestilaukeava" Online ePub Kindle